Månedshoroskop og Astrologi, gratis månedshoroskop, horoskop, astrologi, vær, tyr, tvilling, kreps, løve, jomfru, vekt, skorpion, skytten, steinbukk, vannmann, fisk

Månedshoroskop og Astrologi

November 2015

 

Vær

Vær (21 mars - 20)

Måneden starter heftig og du har mange lyse ideer. Men du bruker mer taktikk for å gjøre dine planer virkelige. Du kan til og med sweet-talk mennesker til å hjelpe deg. Noen nye forretningsideer eller kanskje eiendomsmegling muligheter kan komme inn denne måneden, hvis du leter etter en ny bolig, kan du finne noe fint nå. Arbeid er på topp, slik at penger bør strekke til. Det er også mye familie glede denne måneden, takk ja til alle muligheter som kommer til deg.

Tyr

Tyr (21 april - 20 mai)

Hyggelige sosiale tider og romantikk kan komme denne måneden. Ny kjærlighet kommer din vei rundt full måneden den 11 november. Hvis du er i ett forhold kan du improvisere til å gjøre ting enda bedre. Du vil bruke penger og gjøre alle dine favoritt ting, som ferie, shopping og mat er høyt på listen. Men ikke gå helt vill, det er mye mer og være takknemlig for enn bare å bruke.

Tvilling

Tvilling (21 mai - 21 juni)

Mens alle rundt deg kan være emosjonelle og litt opp og ned, vil du klare å se gjennom alle dumheter og finne ut hvorfor folk er opprørt. Du vet hva som er ekte og du vil være i stand til å rolig håndtere det hele. Rundt full måneden den 25 november vil gi deg ny energi og bringer deg masse muntre hjelpende hender.

Kreps

Kreps (22 juni - 22 juli)

Du kan finne at begynnelsen av måneden kan være litt følelsesmessig tøft. Hvis du ikke har hatt det så moro i det siste er det endringer rundt full måneden den 11 november. Det kan ikke være en fest hele måneden, men du vil definitivt se mer og gjøre mer med mennesker som løfter humøret. I slutten av måneden kan det roe seg ned litt og du trenger en pause for deg selv. Delta så mye som du vil, men ikke føler seg forpliktet til å gjøre mer enn det. Hvis familie eller venner ønsker å betro seg til deg, lytt og gi gode råd, men ikke gjør forpliktelser du ikke vil eller orker.

Løve

Løve (23juli - 22 august)

Velg nøye hva du velger å gjøre, og så gå rett i gjennom det. Være ambisiøs, men under kontroll og ikke få det til at du må følelsesmessig forsvare deg selv. Hjem liv tar en tur til det bedre. Selv om du er fornøyd, kan ting bli mye bedre, mer avslappende og behagelig for deg. Det er mulig du jobber så mye at du ikke tenke på hvordan ting fungerer hjemme. Husk deg selv også!

Jomfru

Jomfru (23 august - 22 september)

Hvis det finnes en rekke løse tråder du har lyst til å binde opp, gjøre dem alle nå. Venner og naboer har planer for deg, lytt til noen nye morsomme ideer, alle i nærheten av hjemmet. Vær fremtredende på jobb og i enhver offentlig setting rundt deg. Hvis du har en lang helg, får noen nødvendige arbeidet ut av veien og prøv og ta en jobb-fri ferie helg. Få litt velfortjent hvile.

Vekt

Vekt (23 september - 23 oktober)

Folk vil ha en svært vanskelig tid å nekte deg selv de minste forespørslene. Bruk den ekstra sjarmen med diskresjon. Ikke vær redd for å bruke litt penger, spesielt på noe du trenger uansett. La din naboer, venner og familie holde ting under kontroll og underholde deg for en endring.

Skorpion

Skorpion (24 oktober - 21 november)

Du kan løse noen problemer rundt deg, vær taktfull og unngå direkte konfrontasjon. En følelse av humor hjelper. Rundt full måneden den 11 november viser til din dyktighet og klok vurdering av penger, venner, og hvordan andre mennesker viser sitt sanne bilde. Men du er ikke dem - du er deg.

Skytten

Skytt (23 november-21 desember)

 

Fredag 6 november, er din dag for å ha alle de små tingene gå din vei. Tenk positivt! Det er bare å få mer informasjon og ha en fastere plan før du snakker om ting som ennå ikke er startet. Kjærlighet vil skinne inn i livet ditt enten det er en partner, familie, venner eller en ny romantikk.

Steinbukken

Steinbukk (22 desember- 19 januar)

 

Du har ikke noe problemer med å bli hørt og respektert. Gå ut og ha det gøy med noen nye mennesker. Det vil ikke ta lang tid å tenke på nye forlystelser, spesielt hvis noen gamle favorittsteder eller aktivitet er ikke lenger tilgjengelig. Du trenger ikke å jobbe så hardt at du ikke morer deg. Nyt måneden.

Vannmann

vannmann (20 januar - 19 februar)

November kan være en følelsesmessig måned, du kan føle at ingen forstår deg eller folk bare ønsker å være vanskelig. Det vil bli bedre utover måneden, bare gi det litt tid og ikke vær så har mot deg selv. Hvis du ønsker å starte noe nytt på jobben, kan du finne ut den rette veien å gå nå. Ha det moro og omgi deg med livlige, muntre mennesker. Det er en lang ferie helg for mange mennesker, og alle vil sette pris på å blåse ut litt damp.

fiskene

Fisk (20 februar - 20 mars.) 

Den første helgen i november kan være en emosjonell helg, kanskje du ikke bør gjøre alt for mye, ha en hyggelig tid hjemme. Hold planer små og nyt ditt egent selskap. Du kan gjøre alt dette og likevel fullstendig se hva hverdagen krever. Måneden vil vise mer kreativitet og du har funnet din styrke senere med og gi deg tid og ro du trengte. Du kan gjøre det til en god opplevelse for alle.

Nyhetsbrev
Klikk her for å motta
vårt nyhetsbrev.

Juice
Ukens Veileder
Pay Pal
Bestilling av Spåtjenester
Pålogget NÅ
For å finne ut mer om den som er pålogget, trykk på bildet på første side
Ansattes ukeplan
November 2015
M T O T F L S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Desember 2015
M T O T F L S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3