Klarsynt veiledning

Velg tjeneste og klikk på bestillingsknappen
Bestilling av Spåtjenester

Pålogget NÅ

For å finne ut mer om den som er pålogget, trykk på bildet på første side

Månedshoroskop og Astrologi, gratis månedshoroskop, horoskop, astrologi, vær, tyr, tvilling, kreps, løve, jomfru, vekt, skorpion, skytten, steinbukk, vannmann, fisk

Månedshoroskop og Astrologi

April 2015

 

Vær

Vær (21 mars - 20)

Du må prøve å holde følelsene dine under kontroll i løpet av denne april måneden. Flere gamle venner vil kunne få opp historier og minner som kan kunne hisse opp noen ubehagelige følelser. Lytt og lær og overrask deg selv og andre, det vil også kunne dukke opp noen romantiske følelser. Den siste uken i måneden er roligere og svært produktiv, med mer uformell moro.

 

Tyr

Tyr (21 april - 20 mai)

Det vil være mye moro i solskinnet og du kan finne romantikk i måneskinn. Hold det nøytralt, vær åpen til nye forandringer, og også utfordr deg selv. Mange vil være hemmelighetsfulle men også vil si sin mening. Være underholdt, men ikke tro på alt det du hører. Det er mye moro denne måneden for deg ikke la noen stoppe deg.


Tvilling

Tvilling (21 mai - 21 juni)

Ha det gøy med masse venner denne måneden. Men vær litt oppmerksom på din økonomi at du dekker din andel av utgiftene, og at andre må gjøre det samme. Ditt sosiale liv er virkelig på topp og du kan få flere invitasjoner enn noen gang før, vær glad, smigret, og flatterende, men du trenger ikke alltid takke ja til alle invitasjoner.

 
 

Kreps

Kreps (22 juni - 22 juli)

Denne måneden kan påvirker arbeidet ditt og din karriere. Uansett hva du gjør på jobb vil bli lagt merke til av alle, så gjør det godt og få det du fortjener. Ikke døm deg selv, men fokuser på det som du vil oppnå. Du vet at familien er veldig viktig for deg så ta kontakt og bruk mye tid med dem denne måneden.


 

Løve

Løve (23juli - 22 august)

Bli mer mentalt organisert og gjøre noen store og dristige planer for året. Hva er det som du virkelig ønsker å gjøre og hvor du virkelig ønsker å gå? Ikke gjør det nå, men lage planer. Prøv og unngå å bli trukket inn i andres hysteri og heller tenk på deg selv først. Helgen 25. april er en heldig, herlig tid, så slappe av og nyt.

Jomfru

Jomfru (23 august - 22 september)

Ikke bekymre deg, heller forvent deg store ting også innen kjærlighet. Du vil nokk ikke vinne i lotto, men du kan slippe deg litt løs og heller kose deg. Du må ikke tro at du ikke kan, du har utrolige positiv energi og evner til å oppnå hva du vil.

Vekt

Vekt (23 september - 23 oktober)

Du kan finne deg litt sliten av en beundrer med lite å tilby deg på. Hør på ditt hjerte ikke ditt hode. Nyt moro og overraskelser, men dette er ett forhold som ikke vil vare lenge. Det er noen andre som kan virkelig skape den harmonien du trenger. April er en vennlig og moro måned for deg på jobb og festligheter. Nyt denne perioden!

 

 

Skorpion

Skorpion (24 oktober - 21 november)

Ta hensyn til din økonomi og være penge klok. Venner vil ha deg med på alt denne måneden men ha en tanke på dine penger. Du har behov for mye moro og spenning, spis, drikk og vær glad, men være sunn og trygg, men også respekter din egen situasjon og behov.

 

 

 

Skytten

Skytt (23 november-21 desember)

Tilbring mye tid med dine nære, noe som får deg til å føle deg mer glad. Det kan være noen muligheter for deg som kan få deg litt ut på villspor, det er OK å være dristig hvis du er fornuftig om det. Denne måneden er det mange utfordringer som vil få deg til å virkelig se livet på en annen måte, noe som du kanskje har glemt :)


Steinbukken

Steinbukk (22 desember- 19 januar)

Denne måneden er familie og kjærlighet mer i fokus enn andre måneder. Du kan kanskje føle at du er den som tar mest insjativ, men det betyr ikke at dem ikke tenker på deg. Gjør noen endringer rundt hus og hjem. Også nyt litt fred og ro med dine nærmeste.

 

Vannmann

vannmann (20 januar - 19 februar)

Det er mye som skal skje denne måneden og det er ikke lite med forslag, men prøv og velg hva du virkelig vil og ikke av hva andre vil ha ut av deg. Bare følg din egen lykke. Du må også passe litt på økonomien din også. Hygg deg det fortjener du!

 

fiskene

Fisk (20 februar - 20 mars.)

Det er en travel måned, og du vet hva som er viktig og ikke. Med det er lett at folk ønsker å gi deg ting og vil ikke ta nei for et svar. Være taktfull og oppriktig uansett hva du gjør eller ikke aksepterer. En uventet kilde til inntekt kan vises denne måneden, og det vil være en hyggelig og tankevekkende ting.

Kurs Virksomhet

Ukens Veileder

Jeanne1 JEANNE

 

829 98 381