Alt Shop

Klarsynt veiledning

Velg tjeneste og klikk på bestillingsknappen
Bestilling av Spåtjenester

Pålogget NÅ

For å finne ut mer om den som er pålogget, trykk på bildet på første side

Månedshoroskop og Astrologi, gratis månedshoroskop, horoskop, astrologi, vær, tyr, tvilling, kreps, løve, jomfru, vekt, skorpion, skytten, steinbukk, vannmann, fisk

Månedshoroskop og Astrologi

Juli 2015

 

Vær

Vær (21 mars - 20)

I begynnelsen av måneden kan du ha en litt uro som kan gjøre deg mindre trygg på jobb, men du vil ikke la den vises. Det er lett å overreagere på en trussel som ikke er der. Belønn deg selv hjemme med litt ekstra moro, også vær litt inspirerende og imponere venner og familie.

Tyr

Tyr (21 april - 20 mai)

Et tilbud om en tur eller stor sjanse til å lære noe nytt vil kunne dukke opp i begynnelsen av denne måneden. Folk beundrer deg, spesielt venner som du har hatt over lang tid og barndomsvenner. Vær trygg og energisk og vis dine ting, du har mye erfaring. I slutten av juni er det mer fokus rundt arbeid og det gir deg en mer tryggere følelse.

Tvilling

Tvilling (21 mai - 21 juni)

Penger - eller ideer og løftet om partnerskap for bedre inntekt - kunne rulle inn i denne måneden. Hvis du føler deg skeptiske eller nølende til å tro på alt du hører eller leser, er det bare lurt å tenke nøye igjennom ting. Tenk litt større og ha nye ideer, venner og kolleger kan også inspirere, selv om du kanskje ikke ønsker å gjøre noe nytt med en gang.

Kreps

Kreps (22 juni - 22 juli)

Den første uken kan det øse inn med kjærlighet og nye mennesker, men du kan føle at folk kommer innpå deg for sterk. Selv om du kanskje føler deg usikker på de fleste av dem er greit du trenger ikke å være alles nye bestevenn. Nyt popularitet og sosial makt. Men ikke la dette gå til hodet på deg.


 

 

 

Løve

Løve (23juli - 22 august)

Hold deg frisk, spis godt, få nok hvile, og ikke skipp trening. Din daglige rutine er viktig å gjennomføre og du har mer enn nok energi til å takle alt og får mye av tilfredshet og beundring for alt du gjør. En rolig, kjølig, attraktiv ny kjærlighet kan finne deg rundt i slutten av måneden så sørg for at du har en god samtale og er åpen til alt som kommer inn.

Jomfru

Jomfru (23 august - 22 september)

Tvil og usikkerhet kan senke tempoet ditt men ikke døm deg selv for mye. Venner ønsker å oppmuntre deg. Lytt til dem så kan du ha en periode med moro, spill og kreativitet. Hvis du tror du ikke er den kreative typen, tro om igjen. Bedre, bare hoppe i det og begynne å ha det gøy. Ignorer all selvkritikk for nå, og vær villig til å overraske deg selv. Hvorfor gjøre unødvendig ekstraarbeid for deg selv?

Vekt

Vekt (23 september - 23 oktober)

Arbeidsplassen kan være hektisk for deg i begynnelsen av måneden, så vær litt oppmerksom. Familie er viktig og de bryr seg mer for deg enn du tror, så prøv å ha mere kvalitetstid hjemme. Du har kanskje ting du ønsker å gjøre denne sommer måneden så ikke utsett det. Hvis en intellektuelt morsom sosial invitasjon dukker opp til deg, så ikke nøl.

Skorpion

Skorpion (24 oktober - 21 november)

Venner kan overraske eller uroe deg i den første uken, men det vil ikke vare lenge. Godta unnskyldninger ingen skade var ment. Folk kan ha problemer med å holde med deg med mindre du blir fokusert. Du må gjøre det som tiltrekker deg. Bare være bra for din fysiske og økonomiske helse. Rundt slutten av måneden kan noe på jobben interesserer deg mer, men noe ekstra tid brukt hjemme vil være vel anvendt tid.

Skytten

Skytt (23 november-21 desember)

Du bekymrer deg for økonomien din i den første uken noe som kan presse på noen knapper, men ikke nøl med å få råd og ressurser fra andre noe som er tilgjengelig for deg. Vær rolig og ta vare på ting enkelt. I midten av måneden kan du oppleve at luksus og komfort trenger ikke å være dyrt. Du vet hva som gjør deg glad og hvor mye penger du trenger for å komme dit. Noen vil kanskje overraske deg ved å være et strålende eksempel. Det er også en god tid til å lytte til hva venner og familie har å si.

Steinbukken

Steinbukk (22 desember- 19 januar)

Kjærlighet kommer til å finne deg tidlig denne måneden. Vær trygg og sikker på deg selv hvis din partner eller ny kjærlighet er mer ivrige enn du er. Lytt til hjertet ditt. Alle tanker om svikt eller negative konsekvenser vil fordampe. Tillit og kompetanse er på en all-time high, så se hvor mye du kan oppnå, føler selvtilfreds, og ikke se tilbake. Vær svært forsiktig og klok med penger og bare vær lykkelig angst fri og ta avgjørelser rolig og tydelig.

Vannmann

vannmann (20 januar - 19 februar)

En altfor hektisk sosialt liv kan stresse deg tidlig i måneden. Tidsplan bare det som er moro for deg. For mange impulsive invitasjoner kan koste for mye tid eller penger. Spar tid for deg selv og kanskje start noe nytt. Du har ikke noe problem med at la andre gjøre det meste av snakk og få deg mest mulig ut av rampelyset. Du har dine egne ting som du fokuserer mer på.

fiskene

Fisk (20 februar - 20 mars.) 

Nervene dine kan bli testet på jobb. Ta et dypt pust og tenk over dine handlinger. Vær mer sosial og slapp litt av, men respekter ditt budsjett og ikke gå all carzy. Du trenger ikke å føle seg ansvarlig for å betale for alt. Avslutter måneden stille og la ting reflektere på hva som har skjedd. Nyt denne måneden!

Juice +

B0FktcCIMAAFH8q

 

Ukens Veileder

 Veronica a VERONICA

820 97 062