Månedshoroskop og Astrologi, gratis månedshoroskop, horoskop, astrologi, vær, tyr, tvilling, kreps, løve, jomfru, vekt, skorpion, skytten, steinbukk, vannmann, fisk

Månedshoroskop og Astrologi

Februar 2016

 

Vær

Vær (21 mars - 20)

Rundt fullmåneden den 8 februar er det mye sosialt som foregår rundt deg. Det kan være noen personlige fantasier og drømmer som ikke vil bli uttrykt i offentligheten, men du vil bli så omgitt av mennesker som du ikke vil ta det til deg. Rundt slutten av måneden legger du mere planer for mer kvalitet rundt ditt private liv og mindre manisk kjør. Nyt disse tidene!

Tyr

Tyr (21 april - 20 mai)

Det kan være noen beskymringer rundt arbeid og karriere under fullmåneden den 8 februar. Hvis det er tid for en endring eller justering, så gjør det. Hvis det ikke er tid, det er fint også. Lag noen observasjoner om nåtiden og legge planer for senere. Du har lyse, morsomme ideer og din sosiale sirkel vil adoptere dem. Nyt hva gleder deg mest og dele kjærligheten.Tvilling

Tvilling (21 mai - 21 juni)

Gjør noe spesielt eller start studier av noe spennende og nytt. Hvis ideen eller emne er stor nok, vil du ikke trenger å gå langt. Verden er klar til å komme til deg. Være klar. Hvis det er noe misnøye rundt karrieren din, vil du være i stand til å løse deler av det eller hele. En arbeidsmulighet er også favorisert nå. Vær våken og ambisiøs.Kreps

Kreps (22 juni - 22 juli)

Rundt fullmåneden den 8. februar kan det se ut som om det leggees til en liten komplikasjon til allerede ett litt komplisert liv. I så fall kan folk også vises med ressurser, erfaring eller forslag som du tilfeldigvis trenger i øyeblikket. Slapp av og ta en ting om gangen. Nyt venner og prøv ny mat, musikk, og filmer. Fortsett å pleie den drømmen for fremtidig lykke.


Løve

Løve (23juli - 22 august)

Den gylne gløden av romantikk kan lyse opp i din verden rundt fullmåneden den 8 februar. Enten det er ny romantikk som kommer inn eller noe nytt rundt din partner. Ting kan avsløre seg og du kan kanskje hjelpe og løser andres problemer. Vær raus med ditt innsikt, men ikke press deg på for mye.

 

Jomfru

Jomfru (23 august - 22 september)

Start på en sunnere livstil. God mat, godt selskap, og kanskje en romantisk utflukt kan få deg til å føle deg som en helt ny person. Du fortjener det også. Beskytt ditt hjerte, men ikke sett opp for mange barrierer heller. Nyt nye planer og sett mål for veien videre.Vekt

Vekt (23 september - 23 oktober)

Vær modig og kreativ denne måneden. Du foretrekker kanskje å være mer privat nå og vokte dine tanker og følelser, men folk ønsker å være åpen med deg. Det kan være lurt å gjøre mer enn du normalt sett ville gjort. Vær snill mot deg selv!

 

Skorpion

Skorpion (24 oktober - 21 november)

Rundt fullmåneden den 8 februar lyser opp hjemmet og familielivet. Ikke vær redd for å holde på noen barndoms drømmer. Du vet hvilke som holder deg tilbake, og hvilke som har nytte for deg. Hva er du villig til å risikere? Du må finne motivasjonen i deg med private planer for måneden som kommer.


 

Skytten

Skytt (23 november-21 desember)


Nyt en morsom, vennelig start på denne måneden. Det kan komme opp små gaver, tjenester eller overraskelser. Være komfortabel, spesielt rundt hjemme og familie. Noen slektninger kan komme litt tett inpå deg men det er ikke for noe annet at de vil hva som er best for deg.

 

 

Steinbukken

Steinbukk (22 desember- 19 januar)

Februar freser med sexy atmosfære og penger ser usedvanlig bra ut for deg denne måneden. Februar inspirerer ytterligere lokale venner og naboer til å holde kontakten med deg. Hvis det blir for ekstremt og du blir irritert, kan du være i stand til å være litt stille og ikke si for mye. Det kan være noen viktige biter av informasjon som kan bli avslørt, så vær litt oppmerksomhet.


Vannmann

vannmann (20 januar - 19 februar)

Fullmåneden den 8 februar skinner direkte på deg og hvordan du ønsker å presentere deg selv. Du kan få alle slags forslag, kommentarer og råd, noe av det ganske konfidensielt. Bestem deg for hvor mye popularitet er viktig for deg, men vær deg selv uansett hva. Forvent ingenting, være sjenerøse, og tiltrekk deg mer.fiskene

Fisk (20 februar - 20 mars.) 

 

Se under overflaten av ting i løpet av denne måneden. Din verden kan generelt komme i bedre fokus. Sett til side mer privat tid til å tenke. Alle ønsker å elske deg, ett smil fra deg vil ha effekt av en klem, kyss, eller velsignelse. Du drømmer om kjærlighet og det er viktig og fokusere på ha du vil ha og trenger.

Nyhetsbrev
Klikk her for å motta
vårt nyhetsbrev.

Juice
Ukens Veileder
Pay Pal
Bestilling av Spåtjenester
Pålogget NÅ
For å finne ut mer om den som er pålogget, trykk på bildet på første side
2 users and 3405 guests online
Ansattes ukeplan
Februar 2016
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 1 2 3 4 5 6
Mars 2016
M T O T F L S
29 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3