Månedshoroskop og Astrologi, gratis månedshoroskop, horoskop, astrologi, vær, tyr, tvilling, kreps, løve, jomfru, vekt, skorpion, skytten, steinbukk, vannmann, fisk

Månedshoroskop og Astrologi

oktober 2017

 

Vær

Vær (21 mars - 20)

Bli energisk og entusiastisk ved fullmåneden den 5 oktober. Tiltrekke en ny venn eller elsker som er villig til å gjøre et mindre offer eller gå ut av hans eller hennes vei til din fordel og glede. Den 11. oktober vil kunne føre til en skjult uenighet i lyset. Unngå raseri, men hold fast. Kjærlighet og romantikk skinner rundt den nymåne den 19. oktober. Et smart ord sa at akkurat det rette øyeblikket kan være det som signalerer en nærmer ny kjærlighet. 

Tyr

Tyr (21 april - 20 mai)

Dine mest verdsatte prosjekter får et løft nå med fullmåne den 5. oktober. Du kan koble privat med noen som deler dine største lidenskaper. Helse og lykke går sammen på den nymåne den 19. oktober. Din partner eller favorittkammerat vil oppfordre deg til å ta vare på deg selv. Vi alle kan bruke en liten støtte for å huske de overses grunnleggende, for eksempel å få nok hvile. Den 27. oktober legger romantikk eller begjær kan ta en sving mot den ville siden.

Tvilling

Tvilling (21 mai - 21 juni)

Fullmåne den 5. oktober lyser opp ditt sosiale liv. Føl deg komfortabel, slik at vennene dine kan velge hvor du skal dra eller hva du skal gjøre når du kommer dit. Du trenger ikke å gå sammen med alt, men det er mange gode ideer for moro der ute. Du har mer tålmodighet og utholdenhet enn du skjønner. Større moro og spill kommer til vei med nymåne den 19. oktober. Du vil få nok av bedrifter til å dele utgiftene og ha det bra.

Kreps

Kreps (22 juni - 22 juli)

Se etter jobb muligheter eller karriere tilbud rundt fullmåne den 5. oktober. Hjemslivet er stabilt hvis det er fredelig. Føl deg sikker nok til å spre vingene og fly litt høyere. Du kan redusere eller øke hastigheten, etter behov, for å fikse noe hjemme. Nymånen den 19. oktober gir deg en sjanse til å snu hjørnet på et hjemmeprosjekt som har vært i bakhodet i lang tid. Gjør deg glad og avslutt den nå.

Løve

Løve (23juli - 22 august)

Din verden vokser raskt når fullmånen kommer fram den 5. oktober. Møt flere mennesker og nyt variasjonen og legg til din personlige innspill også. Ved nymånen den 19. oktober kan du være det skinnende lyset i nabolaget ditt. Du kan ikke tilbringe tid med dem alle, men du vil være i deres tanker, og du kan høre fra noen av dem. Solen knytter seg til Jupiter 26. oktober og skaper en veldig heldig situasjon som kan korrigere et grunnleggende irriterende problem. Være takknemlig.

Jomfru

Jomfru (23 august - 22 september)

Gjør en grunnleggende forandring eller to i arbeidet ditt eller hjemmet under fullmåne den 5. oktober. Du kan ikke engang gjøre det bevisst, men du vil merke en stor forbedring i økonomien din og i et forhold med en venn eller et familiemedlem. Rundt nymånen den 19. oktober kunne du få nyheter om en økonomisk sak. En sjekk kan til slutt klare eller et lån eller refinansiering kunne godkjennes. Den 24. oktober kommer et inntrykk av inspirasjon for å pumpe opp en allerede smart idé. La det skinne.

Vekt

Vekt (23 september - 23 oktober)

Hvis du har blitt mettet i dine egne bekymringer i det siste, vil det ikke forandre seg, men en kjærlighetsinteresse vil bli med og gi deg mye glede. Nymånen den 19. oktober pumper deg opp og lar deg bruke all din sjarm for å få det du vil ha. Du har autoritet nå også. Den 22. oktober kommer mer lidenskap og egeninteresse til relasjoner og sosiale engasjementer. Nyt livet nå mer enn noensinne.

Skorpion

Skorpion (24 oktober - 21 november)

Sett deg først i fullmåne den 5. oktober. Hvis du har hatt et helseproblem eller et ønske om å støte på din fysiske aktivitet, gjør det nå. Bli med på et treningsstudio, gå en tur, eller spis bedre, og vær glad i det gjør. Du ser kanskje ikke mange mennesker, men du kan snakke med mange som vil ha din kompetanse og brainstorming. Føl deg smart og heldig. Du er!

Skytten

Skytt (23 november-21 desember)

 

Kreativitet eller kanskje bare din allerede lyse følelse av moro brister frem rundt fullmåne den 5. oktober. Gjør hva som gjør hjertet ditt det lykkeligste uten å bruke penger. Venner vil bli inspirert også. Fokuser på det som betyr mest for deg og gjør store fremskritt i de kommende månedene. Ved den nyemåne den 19. oktober, bry deg fri fra din rutinemessige sosiale mengde og prøv noe annerledes. Ikke tenk over det. Kanskje du er engrossert i arbeid og kan bruke noen friske ideer til moro og underholdning.

Steinbukken

Steinbukk (22 desember- 19 januar)

Det er ikke noe sted som hjemme med denne fullmåne den 5. oktober. Det ser bra ut på jobben, og det føles enda bedre å gå hjem og føle seg enda bedre. En liten personlig godbit er passende. Din karriere og arbeidsliv er fremhevet av den nymånen den 19. oktober. Organiser dine tanker og sørg for at arbeidssituasjonen fungerer for deg.  

Vannmann

vannmann (20 januar - 19 februar)

Nyt ditt ønske om å tilbringe mer tid med vennene dine under fullmåne den 5. oktober. De vil ikke velge å gjøre dine favoritt ting, men det spiller ingen rolle. Bare å være sammen betyr mye nå. Ta en ny titt. Utvid dine horisonter på den nymånen den 19. oktober. Du kan være i god form på jobben, men du trenger en større verden for å virkelig trives. Bekreft en privat lidenskap og gjør den til en større del av livet ditt.

fiskene

Fisk (20 februar - 20 mars.) 

Pengemessige saker er opplyst av fullmåne den 5. oktober. En tjeneste som er gjort i nyere tid, kan komme tilbake til din fordel nå. Du må kanskje gjøre noe for egen regning for å få dette startet, men en liten innsats bør være nok. Den 10. oktober går inn i følelsesmessig tid. Forhold følelsesmessig på et dypere og mer konstruktivt nivå. Nymånen den 19. oktober gir deg muligheten til å gjøre en stor forskjell ved å gjøre det som er mindre og enkelt. Vær forsiktig så du ikke øker lidenskapelige og overdrevne forventninger om takknemlighet.

Nyhetsbrev
Klikk her for å motta
vårt nyhetsbrev.

Kurs Virksomhet

bassenget1

Bli med på kurs i Spania! Klikk for mer info 

Ukens Veileder
Pay Pal
Bestilling av Spåtjenester
Pålogget NÅ
For å finne ut mer om den som er pålogget, trykk på bildet på første side
0 users and 33 guests online
Ansattes ukeplan
Mai 2018
M T O T F L S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Juni 2018
M T O T F L S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1