Alt Shop

Klarsynt veiledning

Velg tjeneste og klikk på bestillingsknappen
Bestilling av Spåtjenester

Pålogget NÅ

For å finne ut mer om den som er pålogget, trykk på bildet på første side

Månedshoroskop og Astrologi, gratis månedshoroskop, horoskop, astrologi, vær, tyr, tvilling, kreps, løve, jomfru, vekt, skorpion, skytten, steinbukk, vannmann, fisk

Månedshoroskop og Astrologi

September 2015

 

Vær

Vær (21 mars - 20)

 

Hele denne flotte september måneden er det primet for kjærlighet og andre lidenskaper. Du utstråler sjarm og du også blir sjarmert. Jobb deg gjennom daglige gjøremål og plikter, også rydd opp i små forpliktelser, gjøre mer trening, og kanskje motstå trangen til å redde et annet kjæledyr. Den 27 september skinner full måneden rett inn i ditt hjerte og sinn. Det kommer opp noen nytt, men det er klokere og bedre for deg. Vær oppmerksom på noen ny romanse. Det kan være på tide å bryte ut av en gammel emosjonell sirkel og starte på noe nytt.


 

Tyr

Tyr (21 april - 20 mai)

 

Ditt kjærlighetsliv vil kunne få noen nye opplevelser og livet generelt blir bedre. Du er på en mer kreativ side og det kan være nye oppskrifter, mer avansert klær, smykker eller flere utflukter for musikk eller kunst. Du vil sørge for at den er funksjonell, praktisk, og sexy. Rundt full måneden den 27 september kan gjøre deg litt rastløs. Disse kan ikke være svar på de fleste av dine daglige utfordringer men se fra en annen vinkel og se bedre løsninger.

 

 

 

 

Tvilling

Tvilling (21 mai - 21 juni)

 

Alt rundt ditt hjem og din familie vil falle på plass for deg denne måneden. Hvis ikke alt går helt rett noen ganger så vil du forsiktig håndtere det bra uansett. En karriere drøm kan bli midlertidig satt på vent, men det er også for det beste for deg nå. Rundt full måneden den 27 september vil det komme morsomme tider med gamle venner og du vil kunne komme til å gjør noen nye og sprø ting. Vær oppmerksom, tenk kanskje gjenkjenne en ny lidenskap eller kreativ utfoldelse noe som er viktig for din fremtid.

 

Kreps

Kreps (22 juni - 22 juli)

 

I begynnelsen av denne måneden byr på mye drømmende og koselige dager for deg å slappe av. Venner, familie og naboer kan gi deg underholdning og gode tider. Noen ganger kommer verden til deg. Du er energisk, sterk og stødig i ditt arbeid, og du har mye nye utfordringer for å holde deg engasjert. Livet hjemme kan se noen smarte forbedringer som løser et mysterium eller to.

 

 


Løve

Løve (23juli - 22 august)

 

Denne måneden kommer mye følelser og handlinger inn og alt er mulig. Penger og økonomi er greit og vær energisk, ambisiøs, organisert og realistisk om dine mål. Gjør gode ting nå og som du kommer til å ha nytte av i lang tid framover. Rundt full måneden den 27 september branner opp din nysgjerrighet om gamle venner og naboer. Uten å bli involvert, kan du sette sammen et forholds puslespill og positivt overraske alle. Noen ganger kan ett gamle svar tilfredsstille et nytt spørsmål, og noen ganger et nytt syn fikse en gammel misforståelse.

 


 

Jomfru

Jomfru (23 august - 22 september)

 

Du er på ditt beste og har høy energi og drømmer. De fleste av disse drømmene kan være romantisk, så beskytt ditt hjerte og deretter ha det moro. Du vil være svært attraktiv nå, og det vil bli lettere å være forsiktig med alle de små tingene som betyr noe. Penger krysser tankene dine oftere rundt full måneden den 27 september. Det du har gjort fungerer fortsatt, men ting kan fungere enda bedre hvis du lytter til den rette personens råd. Hvem er den rette personen? Start med noen som forstår deg og du stoler på.

 

 

 

Vekt

Vekt (23 september - 23 oktober)

 

La lidenskapen ta over og nyt spenningen. Du kan koke over med hemmelige planer rundt midten av september. Fokuser på en som ser den mest praktiske og se hva som skjer før måneden er over. Det kan forbedre livet ditt. Hvis du føler at du er litt romantisk, så ikke stopp deg selv. Det kan komme opp gamle ting som kan vekke din interesse, men ikke holde på det selv om det virker spenene. Du er smartere om kjærlighetslivet - bra for deg.

 

Skorpion

Skorpion (24 oktober - 21 november)

Du kommer inn i følelsesmessig måned og ting bør roe seg ned raskt. Din sosial gruppe kan ta det pent, og din energi og forventninger kan stige over. Gjør det du kan du få til mye, men ikke la noe eller noen skuffe deg. Dette er en flott full måned for deg den 27 september. Hverdagen går greit, nesten på autopilot. Plus, en karmisk innsikt og noen private "ah ha" øyeblikk umiddelbart forbedre hvordan du ser på verden.

 

 

Skytten

Skytt (23 november-21 desember)

 

Du er den skinnende lys på jobb, eller du ønsker du kanskje var det. Ikke overanstreng deg eller gjøre tilbud som vil være for vanskelig å levere. Mer autoritet er på jakt etter deg. Hvis du ber om det for ofte, kan du få mer enn du kan håndtere. Rundt full måneden den 27 kan det komme opp en hyggelig overraskelse og kanskje du vill gå litt utenfor din komfortsone. Ditt indre barnet kan være vanskelig å undertrykke, så ikke bli for vill og gal.

 

 

Steinbukken

Steinbukk (22 desember- 19 januar)

 

Nerver kan komme inn og gjøre deg usikker i dine daglige ting, ikke la dette stoppe deg. Trekk pusten dypt, og vet at du gjør det bra. Tenke større, dristigere og venner kan underholde deg med sine ville fantasier, og du kan muligens oppnå en fantasi eller to av dine egne. Men du vet hvordan du skal holde begge beina på bakken. Folk vil like det du vil og si, så gå for akkurat det du virkelig vil ha rundt deg.

 

 

 

Vannmann

vannmann (20 januar - 19 februar)

 

Du vil ha mer enn nok ressurser og du er på ditt mest praktiske og energisk hjørnet. Det er en av de gangene når ingenting virker vanskelig alt går lett og med jevn flyt. Rundt full måneden den 27 september er du mer i ditt element med dine venner rundt deg, med alt fascinerende og noe kjedelig. Små kommentarer kan føre til noe ubehag ikke la dette gå inn på deg. Ta det med ny og frisk pust og gå videre.

 

fiskene

Fisk (20 februar - 20 mars.) 

 

Begynnelsen av måneden er en ferie gjort for familien, mat og moro. Du er ikke på jakt etter kjærlighet, men noen der ute vil kunne se på deg og kanskje overaske deg. Heller ikke la en partner kjøre deg ned hvis du er i ett forhold. Full måneden 27 september viser deg ting som mange andre folk trenger å se, men ikke kan. Du vil ikke være i stand til å forklare det hele tatt, men du kan svare på et avgjørende spørsmål eller to.

 

Juice +

B0FktcCIMAAFH8q

 

Ukens Veileder

 lena LENA KARLSSON

 

820 99 326