Månedshoroskop og Astrologi, gratis månedshoroskop, horoskop, astrologi, vær, tyr, tvilling, kreps, løve, jomfru, vekt, skorpion, skytten, steinbukk, vannmann, fisk

Månedshoroskop og Astrologi

juli 2017

 

Vær

Vær (21 mars - 20)

Fullmånen den 8. juli gir deg energi til å gjøre store forandringer i hjemmet. Noe nytt hjemme eller du kan nyte en stor familie sammenkomst. Du kan føle at du har mye og gjøre rundt den nye månen den 23 juli. Ikke bekymre deg. Dette er en positiv ting som vil gi utbytte til noe større senere for deg. Gi stort av din tid til andre.

Tyr

Tyr (21 april - 20 mai)

Dine venner kan ha problemer med å holde deg oppdatert rundt fullmåneden den  8. juli. Det kan være et ønske om å være mer dristig og utadvendt. Vær så utadvendt som du vil, men lykke kan være lettere å finne med det kjente nær hjemmet. La den nye måneden den 23 juli åpne en dør til slektninger som har vært for opptatt til å holde kontakten. Ikke lukk deg inne men åpne alle muligheter for kontakt som kamskje har blitt glemt. 

Tvilling

Tvilling (21 mai - 21 juni)

Juli kan prøve å riste din selvtillit, men ikke slipp den. Føl deg rik rundt fullmåne deb 8 juli. Du er i en moneymaking stemning, og du kan se mye suksess. En andres plutselige endring av humør eller formue kan skape muligheter som gir deg muligheten til å vise deg hvor vellykket du kan være. Den nye månen den 23 juli kunne sette opp en sesong med fester og sammenkomster med venner og naboer som var vanskelig å finne tidligere på året. Folk kan komme og gå oftere, men det vil være fint å se så mange ansikter igjen.

Kreps

Kreps (22 juni - 22 juli)

Fullmånen den 8. juli vil at du skal bli seriøs om kjærlighet. Selv om du ikke er superinteressert eller motivert, vil kjærlighet ikke gi opp. En partner kan presse deg til å gjøre det du sier eller bare si mer. Rundt den nye måne den 23 juli vil kunne bryte en finansiell logg og lar deg innse en ny inntektsstrøm. Det vil ikke være klart eller greit  i førsten, men det vil virke åpenbart når ting begynner å bevege seg. Føl deg lykkeligere om tiden du bruker hjemme. Inviter noen eller vær mere sosial. 

Løve

Løve (23juli - 22 august)

Fullmånen den 8 juli kan sette tankene og hjertet ditt i brann med mange ideer og ønsker som bare er for vanskelig å dele eller forklare. Vær kreativ, men rolig, og få noen store innsikt i hva som betyr mest for deg i livet. Vær åpen for overraskelser. Den nye måne den 23 juli er komplisert. Folk kan forvente at du skal fikse ting eller problemer som du sikkert ikke brøt eller opprettet. Du kan glede mange mennesker bare ved å være deg selv og la sakene løse seg selv, fordi det vil løse seg. 

 

Jomfru

Jomfru (23 august - 22 september)

Ditt sosiale liv brenner rundt fullmåne den 8 juli. Du foretrekker kanskje noen få eksentriske, inspirerte mennesker, men gjør deg klar til å være omgitt av sosiale mennesker av alle slag. Ha det gøy. Stor rastløshet kan komme rundt den nye måneden den 23. juli. Bruk tid alene å gjøre ting som er viktige for deg. Eller gå sammen med en intim venn eller partner og del det som bare du og de kan sette pris på. De sterkeste følelsesmessige båndene kan nå dannes. Du kan legge merke til mange små ting å fikse, men du vil føle deg bra med å fikse dem.

Vekt

Vekt (23 september - 23 oktober)

Du vil være den lyseste stjernen på arbeidsplassen eller i din karriereinnsats rundt fullmåneden den 8 juli. Dette vil tiltrekke seg mye god oppmerksomhet og mer samarbeid. Dine venner eller familie kan føle seg urolig over hvordan iøynefallende du har blitt, men det vil passere. Den 23 juli nye månen setter deg i hjertet av din sosiale scene eller samfunnsaktiviteter. Vær forberedt på at folk kan beundre deg og behandle deg som den ekspert du er. Du kan oppmuntre mange mennesker nå.

 

Skorpion

Skorpion (24 oktober - 21 november)

Rundt fullmåne 8. juli lar deg føle dypt om verdens problemer. Du vil selv ha noen løsninger som du kan søke i ditt nærmeste nabolag. Vær lidenskapelig globalt og gjør gode ting lokalt. Den nye månen den 23. juli fremhever dine karriereflyt eller offentlig tilstedeværelse. Du kan føle deg sjenert, men du vil være svært synlig. Det du sier og gjør vil bli lagt merke til og husket. Få mest mulig ut av dette og gjør det bra. 

Skytten

Skytt (23 november-21 desember)

 

Hold deg rolig i begynelsen av juli. Kjærlighet søker deg rundt fullmånen den 8. juli. Du kan ikke føle deg klar, men det vil ikke gjøre det bra å gjemme deg heller. All denne oppmerksomheten kan gjøre deg nervøs for en stund, men du kan få en forandring i hjertet og varme opp til det. Den nye månen den 23. juli  kan komplisere livet ditt og kaste noen forstyrrelser din vei, men du kan takle det. Vær tålmodig og la et problem fullt vises ut før du adresserer det.

Steinbukken

Steinbukk (22 desember- 19 januar)

Føl deg heldig og elsket denne månen. Du kan løse et hvilket som helst antall innenlands problemer når månen er full den 8. juli. Jo mindre løse ender, desto mer kan du knytte sammen. Du kan imidlertid takle mye større ting. Gå for det. Den nye månen den 23. juli er en opptatt, stimulerende tid. Hopp inn i den dype enden av bassenget og nyt alle de nye, spennende handlingene og følgesvennene som kommer til deg. Det er vanskelig å forutsi hva eller hvem som vil fascinere deg mest. 

Vannmann

vannmann (20 januar - 19 februar)

Du kan få litt kritikk eller forstyrrelser i hvordan du opprettholder din daglige rutine eller lever livet ditt rundt fullmånenen den 8. juli. Ikke bekymre deg, fordi du er mer enn på toppen. Vær stabil og sunn. Det kan være vanskelig å håndtere alle beundrerne og begrense rundt den nye månen den 23 juli, og det ene eller to mest attraktive prospekter eller forslag vil du kunne se og velge. Lys opp, gi deg selv tid, og ikke føl deg for mye forpliktet.

fiskene

Fisk (20 februar - 20 mars.) 

Fullmånen den 8. juli, vil skinne og du må følge din lidenskap. Ingenting vil kunne stoppe deg uansett. En stor sosial begivenhet eller invitasjon kan komme. Juli vil vise din følsomheten og intuisjon. Den nye månen den 23. juli kunne forstyrre søvn og forvirre deg med for mange nye, godkledende ideer for å forbedre livet ditt. Hold alt enkelt og ikke se i for mange nye retninger som høres bra ut først. Ikke vær for ivrig etter forandring, men se løsninger. 

Nyhetsbrev
Klikk her for å motta
vårt nyhetsbrev.

Juice
Ukens Veileder
Pay Pal
Bestilling av Spåtjenester
Pålogget NÅ
For å finne ut mer om den som er pålogget, trykk på bildet på første side
1 user and 629 guests online
Ansattes ukeplan
Juli 2017
M T O T F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
August 2017
M T O T F L S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3