Klarsynt veiledning

Velg tjeneste og klikk på bestillingsknappen
Bestilling av Spåtjenester

Pålogget NÅ

For å finne ut mer om den som er pålogget, trykk på bildet på første side
2 users and 923 guests online

Månedshoroskop og Astrologi, gratis månedshoroskop, horoskop, astrologi, vær, tyr, tvilling, kreps, løve, jomfru, vekt, skorpion, skytten, steinbukk, vannmann, fisk

Månedshoroskop og Astrologi

Mai 2015

 

Vær

Vær (21 mars - 20)

Jo mer du gjør for andre i mai, jo mer vil du få tilbake senere. Noen kan komme til deg som trenger hjelp eller en stor tjeneste, så hvis du har tid og ressurser gjør det du kan. Rundt full måneden kan det skje noe positiv forandringer, men også pass litt på penge bruket denne måneden. Være usedvanlig skarp og smart rundt slutten av mai. Det kan oppstå spesielle problem som må løses rundt denne tiden.

Tyr

Tyr (21 april - 20 mai)

Kjærligheten er rundt deg denne måneden, men du kanskje ikke ser det selv. Så vær åpen til mulighetene denne måneden gir deg. Rundt i midten av mai vil det være mye festligheter og dette vil sette ett positivt perspektiv på dine daglige ting. Finne ut hva du ønsker å jobbe med og deretter hoppe inn i det og fullføre det. Du har energi og motivasjon som du ikke har hatt så mye av tidligere.


Tvilling

Tvilling (21 mai - 21 juni)

Ta vare på deg selv og ikke bli lokket inn i noen andres galskap som månedens starter. Det er mye oppspill og spenning rundt deg, men ikke ta noe personlig. Være trygg og sunn og få ting unnagjort. I midten av måneden, ta ett elsket prosjekt ut av skapet og arbeide på hva som er nær og kjær for ditt hjerte. Du trenger ingen godkjenning - faktisk ingen andre trenger å vite.

 
 

Kreps

Kreps (22 juni - 22 juli)

Du kan ha like mye moro å gjøre dine egne ting som du kan i en stor gruppe ut i offentligheten. Det kan koste mindre, også. Men omgi deg med dine favoritt mennesker og har en flott tid i mai. Ikke sitte alene stirrer på veggene. Dine venner vil ikke tillate det.

 

Løve

Løve (23juli - 22 august)

Uansett hvor travelt arbeid eller den sosiale siden er, så kan ingenting konkurrere med gledene ved bare å være hjemme. Lad opp de emosjonelle batteriene og vær frisk og sterk for hva verden kaster din vei. Hvis du er interessert i en endring i jobb eller karriere, kan du være i stand til å gjøre et trekk nå.

 

Jomfru

Jomfru (23 august - 22 september)

I denne måneden kan du kanskje komme i kontakt med noen venner som kan ha vært fraværende i det siste. Det er mulig at en av dem kan kontakte deg først. Du kan kreve en stor flukt eller ferie i midten av måneden eller bare tømme hodet og ha en stille stund kan være alt fra pausen du trenger. Nyt denne måneden for deg selv!

 

Vekt

Vekt (23 september - 23 oktober)

Penger ser bedre enn vanlig i løpet av denne måneden. Andres bekymringer kan prøve å kjøre deg ned litt, men ikke ta alt inn, heller finn din indre stillhet og nyt denne fine mai måneden. Du kan hjelpe hvis du kan men vær også takknemlig for at problemene ikke er din.

 

 

Skorpion

Skorpion (24 oktober - 21 november)

Er du fornøyd med ditt kjærlighetsliv? Denne måneden er skreddersydd for å tilfredsstille ditt hjerte. Velge og vrake det er din måned - restauranter, film, alene eller partner som går med deg. Folk ønsker å gjøre deg lykkelig. Finn noe spesielt eller bare nyt mye av høy kvalitet på folk. Følelser kan kjøre høyt rundt slutten av mai, så tenk klart! Ligge lavt og være god mot deg selv.

 

 

 

 

Skytten

Skytt (23 november-21 desember)

 

Du trenger ikke å fortelle alle alt, si mindre kan gjøre at du føler deg bedre. Du vil komme nærmere dine betrodde venner og lære noen sine hemmeligheter. Daglige rutiner er sjelden glamorøse, men det vil være når du gjør det. Mai er din måned.


Steinbukken

Steinbukk (22 desember- 19 januar)

ut og ha det moro i mai. Møte nye mennesker og få noen nye venner. Du trenger ikke å være intim med en gang. En stor fristelse eller gambling kunne fange øyet ditt i midten av måneden. Du er vanligvis ikke tiltrukket av stor risiko, men denne gangen har energi og lidenskap mer å gjøre med dine rutiner. Tenk hva det er verdt å prøve.

Vannmann

vannmann (20 januar - 19 februar)

I de første ukene i mai arbeider du hardt og du føler at du har det gøy selv om det er mye jobb. Du har mye positivt energi rundt dine arbeidskollegaer. Du kan sette den siste finpussen på noe stort og vakkert rundt hjemme ditt. Hvis et prosjekt eller problem har vært langvarig og trosset deg, så er det nå du har energi til å ta vare på den.

 

fiskene

Fisk (20 februar - 20 mars.)

Takle et stort problem kan komme opp denne måneden. Du kan gjøre en stor oppdagelse eller lære en viktig livsvisdom. Bli nysgjerrig på livet, universet og alt som kommer til deg i igjen, og også la venner vise deg nye ting også. Folk ønsker å være behagelig og gjøre deg lykkelig. Romanse kan komme opp og du vil bli positivt overasket.

 

Kurs Virksomhet

Ukens Veileder

carrie CARRIE

820 99 306