Månedshoroskop og Astrologi, gratis månedshoroskop, horoskop, astrologi, vær, tyr, tvilling, kreps, løve, jomfru, vekt, skorpion, skytten, steinbukk, vannmann, fisk

Månedshoroskop og Astrologi

august 2017

 

Vær

Vær (21 mars - 20)

Du er en naturlig leder, så vær forsiktig med hva du foreslår eller antyder fordi det umiddelbart vil bli akseptert, positivt eller neggativt. Slapp av og nyt oppmerksomheten, men bli ikke avhengig. Gjør det som kommer lett og hold krav. Den nye månen og total solformørkelse den 21. august gir deg mer kreativ og du har mer energi enn noen gang før. Styr din innsats for å dra nytte av andre, så vel som deg selv. 

Tyr

Tyr (21 april - 20 mai)

Fullmånen den 7. august vil kunne markere karriereproblemer. Gjør deg klar til å føle deg trygg i dine ferdigheter, talenter og nåværende posisjon. Hvis en mulighet vises, bør du vurdere det. August bringer sammen store drømmer og følelser. Den nye månen og total solformørkelse den 21. august skinner på din familie og ditt miljø. Fullfør noe stort som har vært dvelende for lenge. Mentalt forberede til å starte den neste store tingen og du vil kanskje tenke større enn før.

Tvilling

Tvilling (21 mai - 21 juni)

Rastløshed og utilfredshet kan vises rundt full måneden den 7 august. Du kan ikke gå overalt og gjøre alt hele tiden. Bli involvert i noe nærmere hjemme, dykke dypt inn i det, og se hvor det kan bli. Du kan knytte opp mange løse tråder nå. Den nye månen og total solformørkelse den 21. august gir deg et vennskap eller familieforhold som du pleide å nyte mer. Gjør ditt indre barn lykkelig, og gjør andre også glade. La din nysgjerrighet ta deg der du vil.

Kreps

Kreps (22 juni - 22 juli)

Du kan føle deg truet eller i en eller annen form for fare under full måneden den 7. august. Ta et dypt pust og ikke forestill deg det verste. Sjansen er at du blir urettferdig behandlet i forhold til noen umulig høy standard. Gjør ditt beste og ikke angr på dine beslutninger. Den nye månen og total solformørkelse 21. august lyser opp verden av penger og materielle eiendeler. Vær forsiktig i din økonomi, og vær villig til å motta så godt som å gi.

Løve

Løve (23juli - 22 august)

Under full måneden den 7. august vil du ha mere behov for kjærlighet, og du vil kunne føle deg presserende og nødvendig. Du kan tiltrekke noen som er uforberedt, men hater å bli skuffet. Vær oppriktig og prøv å ikke manipulere noen. August er din energiforhøyelse og den nye månen og total solformørkelse den 21. august gir en kosmisk mulighet til at du blir det aller beste. Føl deg edel og sterk, så vær deg selv. Som med alle kosmiske gaver, kan dette skje på uventede måter. Ikke prøv å kontroller ting. 

 

Jomfru

Jomfru (23 august - 22 september)

Fullmånen den 7. august fokuserer oppmerksomheten på å ta vare på deg selv. Du har dine egne prioriteringer og kan kreve mer kvalitets tid for å gjøre de endringene du føler du trenger. Hvis folk irritere deg, avslå invitasjoner og minimer kontakten en stund. Den nye månen og total solformørkelse 21. august beriker i stor grad din personlige beslutning og ressurser. Du kan fornemme at nå er det på tide å leve livet på en større måte. Les, meditere, nyt stille tid, og la et karmisk gjennombrudd avsløre seg selv.

Vekt

Vekt (23 september - 23 oktober)

Den 7. august vil fullmåneden pakke livet ditt med mye moro, mesteparten av det intellektuelle. Gamle favorittaktiviteter som har blitt forsømt, kan stige til toppen. Din sosiale liv vil kanskje ha mer glitz og mote, men det vil ikke appellere til deg nå. Den nye månen og total solformørkelse den 21. august vil ditt sosiale liv og andre samfunnsforpliktelser komme frem og du kan være den som er i søkelyset. Venus går inn i løven den 25. august for en glamorøs slutt på måneden.

 

Skorpion

Skorpion (24 oktober - 21 november)

Fullmånen den 7. august knytter hjertestrengene til ditt hjem og din familie. Selvfølgelig er dette også når jobben din kan bli krevende eller når noe sosial funksjon eller rolle vises. Ikke bli altfor emosjonell. Vær ledende på jobb med den nye månen og total solformørkelse den 21. august. Det kan ikke skje umiddelbart, men dette kan påvirke din karriere og sosiale stilling i løpet av det kommende året. Ta ansvar på den mest beskjedne og sjenerøse måte.  

Skytten

Skytt (23 november-21 desember)

 

Venner og naboer kan slå på døren din under full måneden den 7. august. De vil ha forseggjorte - og muligens dyre - planer. Det kan være vanskelig å si nei. Den nye månen og total solformørkelse den 21. august vil kunne sprenge verdensomspennende. Ta en tur nå eller litt i det kommende året og ta venner med deg. Real fysisk reise er definitivt mulig, eller la verden komme til deg. Månen forbinder Jupiter den 25. august, da Saturn blir direkte i Skytten. Føl deg heldig.

Steinbukken

Steinbukk (22 desember- 19 januar)

Full måneden den 7. august aktiverer økonomien og pengesituasjonen generelt. Tenk mer klokt og se nye veier for økt inntekt. Det skal alt skje naturlig, så vær ikke begeistret over mulighetene eller tenk over alt, du kan jobbe med dette. Den nye månen og total solformørkelse den 21. august vil kunne markere noe du føler er liv eller død for deg. Du er den som er i kontroll, og du har all makt. Ikke tvil på evnen til å møte og erobre noe problem. Du er større enn dem alle. 

Vannmann

vannmann (20 januar - 19 februar)

Kjærlighet er på jakt etter deg på en stor måte rundt fullmåneden den 7 august. Det er også en måne formørkelse, så forvent mye følelsesmessig fyrverkeri. Lykkelig, akkurat nå kan du sjarmere deg inn i og ut av noe. Kjærlighet og romantikk kan stenke verden igjen med den nye måned og total solformørkelse den 21. august. Uansett hva hjertet ditt gjør, vær trygg og praktisk, så vel som omsorgsfull og hensynsfull. Dette kan være en dag da kjærlighet nekter å høre ordet "nei". August hever din ånd og inspirerer deg i forskjellige retninger.

fiskene

Fisk (20 februar - 20 mars.) 

Følelser løper høyt under full måneden og måne formørkelse den 7. august. Hvis du blir nervøs eller overfølsom, kan du høre på musikk eller ta en tur ut og koble av hodet. Hvorfor skape stress uten grunn? Vær god til deg selv, slapp av og gjenopprett likevekt. Venus / Neptune-trien den 11. august senserer deg for hva noen har prøvd å fortelle deg. Den nye månen og total solformørkelse den 21. august oppfordrer deg til å gjøre gode gjerninger for deg selv og andre. Konsentrere deg først. Det er ikke egoistisk, og du vil bli sterkere og bedre i stand til å gjøre alle de andre gode tingene. 

Nyhetsbrev
Klikk her for å motta
vårt nyhetsbrev.

Juice
Ukens Veileder
Pay Pal
Bestilling av Spåtjenester
Pålogget NÅ
For å finne ut mer om den som er pålogget, trykk på bildet på første side
Ansattes ukeplan
September 2017
M T O T F L S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Oktober 2017
M T O T F L S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5